in ,

Traore gepresenteerd: ”Ga er alles aan doen om fans blij te maken”

Adama Traore kan terugkijken op een mooie dag. De Spaanse aanvaller werd woensdagmiddag in Camp Nou gepresenteerd als nieuwe aanwinst van FC Barcelona. Hij is terug op het oude nest.

”Ik ga er alles aan doen om de fans blij te maken”, laat Traore weten bij zijn presentatie. ”Ik ben zeven jaar weggeweest, maar tegelijk voelde ik me altijd verbonden met de club. Nu ben ik terug en wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het halen van de doelen die het team heeft.”

Adama Traore doorliep de jeugdopleiding bij FC Barcelona en in 2013 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal. Hij werd in de slotfase van de afgelopen transferperiode teruggehaald na een huurovereenkomst met Wolverhampton Wanderes. Aankomende zomer kan hij definitief worden overgenomen voor dertig miljoen euro.

Officieel: FC Barcelona bevestigt vastleggen Pierre-Emerick Aubameyang

FC Barcelona schrijft Alves niet in voor Europa League