in

‘FC Barcelona richt vizier op oude bekende Adama Traore”

Transfergeruchten zijn er deze dagen genoeg. Ook FC Barcelona wordt regelmatig in verband gebracht met spelers. De club heeft zich al versterkt met Ferran Torres, maar mogelijk is er nóg een aanvaller in aantocht: Adama Traore.

Onder meer Diario Sport en El Mundo Deportivo kwamen donderdagmorgen met het nieuws naar buiten dat FC Barcelona veel interesse heeft in de fysiek sterke en snelle Adama Traore. De Spanjaard staat op dit moment onder contract bij Wolverhampton Wanderers, waar hij niet langer onomstreden is. Naar verluidt verlopen de gesprekken tussen de clubs over een huurdeal van een half jaar goed.

Adama Traore begon zijn carrieré bij FC Barcelona waar hij de jeugdopleiding doorliep. Hij maakte in 2013 zijn debuut in de hoofdmacht tijdens een competitiewedstrijd tegen Granada. Een paar dagen later mocht hij ook minuten maken in het Champions League-duel met Ajax. In de zomer van 2015 maakte de aanvaller de overstap naar Aston Villa. Hij kwam in Engeland ook in actie namens Middlesbrough en Wolverhampton Wanderers.

https://twitter.com/sport/status/1486690454217244673
Ferran Torres

Frenkie de Jong redt Barcelona in slotfase tegen Alaves

‘Barcelona meldt zich bij Arsenal voor Aubameyang’