in

Barcelona slaat grote slag met huren twee Portugese internationals

Er gingen al een paar spelers weg bij Barcelona op Deadline Day, maar nu zijn er ook twee aanwinsten. De club heeft vrijdagavond bekend gemaakt dat het Joao Cancelo en Joao Felix heeft gehuurd van respectievelijk Manchester City en Atletico Madrid.

Met deze twee Portugese internationals heeft de selectie van Xaxi een gewenste kwaliteitsimpuls gekregen. De komst van Joao Cancelo hing al een tijdje in de lucht. De onderhandelingen met Manchester City namen behoorlijk wat tijd in beslag, maar op Deadline Day werden de laatste plooien glad gestreken. In de overeenkomst is geen optie tot koop opgenomen.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1697713505120481740

Eerder op de avond maakte Barcelona al melding van de komst van Joao Felix. De aanvaller had deze zomer in een interview met Fabrizio Romano aangegeven dat het zijn droom was ooit bij Barcelona te spelen. Uiteraard kwamen er meteen geruchten over een transfer. Aan het begin van deze week begon het echt concreet te worden. Atletico Madrid verlengde het contract van Felix, maar was wel bereid de aanvaller voor een jaar te verhuren. Ook in deze deal heeft Barcelona geen optie tot koop kunnen opnemen.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1697708022569574908

Ansu Fati maakt op huurbasis overstap naar Brighton

garcia

Eric Garcia maakt seizoen op huurbasis af bij Girona