in

FC Barcelona schrijft Alves niet in voor Europa League

Dani Alves is door FC Barcelona niet ingeschreven voor de Europa League, waarin FC Barcelona het eind deze maand opneemt tegen Napoli. De club kon slechts drie spelers deze winter inschrijven en heeft daarbij gekozen om aanwinst Dani Alves daarom niet in te schrijven.

De club heeft er namelijk voor gekozen om Ferran Torres, Adama Traoré en kersverse aanwinst Pierre-Emerick Aubameyang in te schrijven. Gek genoeg behoorde Ousmane Dembélé ook tot de lijst van 32 spelers. De aanvaller verlengde deze maand zijn contract niet en werd door FC Barcelona naar de tribune verwezen. Toch werd de Fransman vandaag voor de Europa League ingeschreven.

Naast het niet inschrijven van Dani Alves zijn ook Jutglà en Abde niet ingeschreven door de club. De twee zijn wel onderdeel van Barcelona B, maar omdat ze nog niet langer dan twee seizoenen bij FC Barcelona spelen geldt de regel als jeugd product niet.

Barça's list for the Europa League, with Adama, Aubameyang and Ferran Torres

FC Barcelona speelt het eerste duel tegen Napoli, in de volgende ronde van de Europa, op 17 februari in Camp Nou. Een week later speelt Barcelona in Napels.

Traore gepresenteerd: ”Ga er alles aan doen om fans blij te maken”

Ook Levante kan Barcelona Femeni niet afstoppen in competitie