in

WINWIN

Messi koopt appartement in Porsche Design Tower in Miami

Lionel Messi heeft weer onroerend goed aan zijn imperium toegevoegd. De Argentijn heeft namelijk een appartement gekocht in de Porsche Design Tower in Miami, zo meldt TheRealDeal. Het optrekje kost Messi ruim 4 miljoen euro.

Het appartement van de aanvaller van FC Barcelona beschikt over 1084 m2 en heeft onder meer drie slaapkamers en vier badkamers en ligt gelegen aan de noordkant van de toren. Daarmee heeft de familie Messi direct uitzicht op zee.

Voor Lionel Messi is privacy een belangrijke voorwaarde geweest. De Argentijn hoeft zich bij de Porsche Design Tower daarover geen zorgen te maken. De aanvoerder van FC Barcelona kan namelijk met een speciale lift zijn auto voor de deur van zijn appartement parkeren. Zo kan Messi ongezien de toren in en uit.

De toren werd in 2016, met een optreden van Alicia Keys, geopend. Onder meer de Mexicaanse miljardair Carlos Peralta Quintero en rapper Birdman wonen in dezelfde toren. Terry Taylor, eigenaar van 120 autodealers in de VS, kocht in 2017 voor zo’n 25 miljoen dollar zelfs een appartement met vier verdiepingen in de Porsche Design Tower. Voor Messi is het zeker niet zijn eerste pand. De Argentijn beschikt namelijk ook over meerdere hotels.

Dos Santos: ”Vela heeft aanbieding van Barcelona gekregen”

El Mundo: Neymar daagt FC Barcelona opnieuw voor de rechter