in

Messi koopt hotel op Mallorca

Hotel Messi Mallorca

Lionel Messi is niet alleen op het veld zeer succesvol. Ook als zakenman timmert de Argentijn al jaren aan de weg. Zijn laatste investering was afgelopen februari, toen Lionel Messi voor de derde keer een hotel heeft aangeschaft.

Het is alweer het derde hotel van Lionel Messi. De Argentijn had al een hotel op Ibiza (MiM Ibiza) en een hotel in Sitges (MiM Sitges), maar zijn nieuwe hotel is gevestigd op Mallorca. Het Hotel Sea Sun Fona is gelegen aan de oostkant van het eiland en ligt net onder het plaatsje Cala Millor.

Het hotel heeft 98 kamers en is gecategoriseerd als een 4-sterren hotel. De voormalig eigenaar van het hotel laat aan ultimahora weten dat het hotel op 2 mei geopend zal worden. De kans is groot dat de naam in de loop van het jaar gewijzigd zal worden naar MiM Fona. In de komende maanden zal het hotel gerenoveerd worden en naar verluid zal het hotel richting de 5-sterren gaan.

Explotaciones Rosotel is de eigenaar van het hotel, een bedrijf dat Lionel Messi met zijn broer in 2010 heeft opgericht. De Catalan Hotel Group zal, net als bij de andere hotels, het beheer gaan doen. Hoeveel Messi voor het hotel betaald heeft is niet bekend gemaakt.

Ole Gunnar Solskjær verwacht het allerbeste van zijn elftal

Barcelona scoort belangrijk uitdoelpunt in Manchester