in ,

AngryAngry

El Mundo: Neymar daagt FC Barcelona opnieuw voor de rechter

Neymar Jr. daagt opnieuw zijn voormalige club FC Barcelona voor de rechter. Deze keer stapt de Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain naar de rechter, omdat Barcelona volgens hem een deel van zijn salaris niet heeft betaald. Dat weet El Mundo donderdag te melden.

Neymar claimt volgens de krant een bedrag van bijna 3,5 miljoen euro voor de laatste periode van zijn contract en beschuldigt de club ervan, onder leiding van Josep Maria Bartomeu, dat zij met kwade wil vergelding tegen hem hebben toegepast, omdat hij de overstap maakte naar Parijs.

Vergeet niet dat Neymar Barcelona ook al heeft aangeklaagd toen hij naar Parijs vertrok, omdat hij het tweede deel van zijn verlengingspremie niet kreeg. Neymar claimde toen 30 miljoen euro. De Spaanse kampioen heeft echter ook een claim ingediend tegen Neymar. Barcelona eist een bedrag van 8,5 miljoen euro aan schadevergoeding en wil daarnaast een deel van de premie terug die Neymar in november 2016 ontving toen hij zijn contract verlengde tot medio 2021.

Messi koopt appartement in Porsche Design Tower in Miami

Jordi Alba FC Barcelona

Valverde heeft Alba en Semedo terug tegen Sociedad