in

Xavi over mogelijke terugkeer Messi: ”Deuren staan voor hem open”

Zien we Lionel Messi volgend seizoen weer in het shirt van FC Barcelona? De Argentijn gaat transfervrij vertrekken bij PSG en dus worden de geruchten over een terugkeer naar Catalonië steeds sterker. Xavi ziet hem maar al te graag komen.

”De deuren staan voor hem open, daarover is geen enkele discussie”, aldus Xavi in gesprek met El Mundo Deportivo. ”Leo is een natuurlijke leider, hij zou zich perfect aanpassen aan de huidige omstandigheden. Hij was aanvoerder van deze club, hij was de beste speler in de geschiedenis en natuurlijk van deze club. Nogmaals; ik dring er bij de clubleiding op aan hem terug naar de club te halen. Wat mij betreft is er geen enkele twijfel meer.”

Het is de grote vraag wanneer Messi een besluit gaat nemen over zijn toekomst. Volgens Xavi gaat het niet lang meer duren. ”Volgende week neemt hij een beslissing en ik denk dat het nu aan ons is om hem met rust te laten. Uiteindelijk is hij degene die over zijn toekomst beslist en wij kunnen het er elke dag over hebben, maar dan worden er ook heel veel dingen gezegd die niet kloppen.”

Busquets over vertrek: ”Denk dat ik beste beslissing heb genomen”

Barcelona Femení wint Champions League na knappe comeback!