Femení mag nog dromen van treble na zege op Sevilla in Copa

Voor FC Barcelona Femení is het nog altijd mogelijk de treble te halen dit seizoen. De ploeg van trainer Lluis Cortés heeft zich woensdagavond geplaatst voor de halve finale van de Copa de la Reina door een 1-4 zege op bezoek bij Sevilla.

Barcelona Femení, met Lieke Martens op de bank, kende een valse start aan het duel. De Catalaanse ploeg kwam binnen een kwartier op achterstand door een doelpunt van Claudia Pina. Maar nog voor het verstrijken van het eerste uur werd de stand alweer gelijkgetrokken door Mariona Caldentey.

Direct na rust nam Barcelona de leiding in het duel door een rake poging van Vicky Losada. Een minuut later was het alweer raak en nu was het Alexia Putellas die voor de 1-3 zorgde. Na een uur spelen mocht Lieke Martens in het veld komen. Het slotakkoord was diep in blessuretijd voor Caroline Graham Hansen. Zij bepaalde de eindstand op 1-4.