in

Messi krikt teamgeest omhoog met barbecue in eigen tuin

Lionel Messi zet alles op alles om de Spaanse landstitel te bemachtigen met zijn FC Barcelona. Om alle koppen in de beslissende fase van het seizoen dezelfde kant op te krijgen heeft Lionel Messi, na de overwinning op Valencia, een barbecue georganiseerd in zijn eigen tuin.

De bijeenkomst was met de gehele staf en alle spelers uit de A-selectie met hun partners. Messi nodigde zijn ploeggenoten uit om het de teamgeest voor de belangrijkste fase van het seizoen op te krikken. Zaterdag start voor FC Barcelona namelijk de grote finalereeks, met als eerste wedstrijd direct de confrontatie met Atletico Madrid.

‘S middags druppelden de spelers langzaam binnen bij de immense villa van Messi. Een traditionele Argentijnse barbecue stond op het programma, een barbecue die niet geheel onbekend is voor de spelers van FC Barcelona. Een aantal seizoenen geleden werd een zelfde soort barbecue gehouden in de tuin van La Masia. Tijdens de middag klonken van buiten de villa lieden als “kampioenen, kampioenen”. Een teken van een uitstekende sfeer.

https://twitter.com/partidazocope/status/1389293510176743429

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Messi Griezmann

Samenvatting | FC Barcelona blijft in titelrace na zege bij Valencia

Femení mag nog dromen van treble na zege op Sevilla in Copa