Samenvatting | FC Barcelona blijft in titelrace na zege bij Valencia

Messi Griezmann

FC Barcelona heeft zondagavond geen fouten gemaakt in de strijd om de Spaanse landstitel. Met overwinningen van Real Madrid en Atletico Madrid moest FC Barcelona in Mestalla zondagavond winnen om de aansluiting te houden. En met een ijzersterke Frenkie de Jong wist FC Barcelona het duel tegen Valencia in de tweede helft over de streep te trekken.

De ploeg, die het zonder trainer Ronald Koeman moest doen, kwam in Mestalla nog wel op een 1-0 achterstand, maar na de snelle gelijkmaker van Messi wist Barça het duel volledig om te keren. Het leverde een interessante tweede helft op, waarin FC Barcelona uiteindelijk overeind bleef. Mede door een geweldige vrije trap van Lionel Messi won Barcelona met 3-2.