in ,

Suarez haalt uit: ”De trainer mist me in ieder geval niet”

Er is al veel gezegd en geschreven over het vertrek van Luis Suarez bij Barcelona. De club wilde niet met hem verder en inmiddels blinkt de spits uit namens concurrent Atletico Madrid. Het doet de Uruguayaan nog altijd pijn hoe hij is vertrokken.

”De manier waarop ik weg ben gegaan, zit me niet lekker”, vertelt Suarez in gesprek met FF. ”Het zat me dwars dat de leiding met vertelde dat ik oud was, en dat ik niet langer op topniveau kon spelen. Daarna was het moeilijk dat ik mijn kinderen, die al zes jaar in de stad woonden en hier hun vriendjes hebben, moest vertellen dat we gingen verhuizen.”

Suarez is open over zijn goede relatie met Messi. Aan het einde van het verhaal haalt hij ook nog uit naar trainer Ronald Koeman. ”Natuurlijk mis ik Messi, hij is mijn vriend. Ik mis hem niet alleen als voetballer, maar ook als mens met wie ik dagelijks gesprekken had, over van alles. Of Messi me meer mist dan de rest van Barcelona? Dat moet je aan Leo vragen, ik denk het wel. Maar de trainer mist me in ieder geval niet.”

Koeman blijft hoopvol: ”We kunnen kampioen worden”

Pau Gasol FC Barcelona

NBA All-Star Pau Gasol levert flink in voor terugkeer naar Barcelona