in , ,

Koeman klaar voor PSG: ”Het zal zeer interessant worden”

Twitter Ronald Koeman

FC Barcelona hervat dinsdagavond de Champions League met de achtste finale tegen Paris Saint-Germain. Het wordt voor de Catalaanse topclub een flinke klus om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Maar trainer Ronald Koeman is er klaar voor.

”We zijn erg blij dat we weer in de Champions League kunnen spelen”, vertelt Koeman op de persconferentie voorafgaand aan de clash in Camp Nou. ”Paris Saint-Germain heeft een sterk team en ik verwacht een zeer interessante strijd. Maar ook zij hebben hun zwakkere punten en daar moeten wij ons voordeel uithalen. We willen morgen graag de ‘0’ houden, want uitdoelpunten kunnen belangrijk zijn in deze fase.”

Veel mensen zullen uitkijken naar een duel tussen de sterren Lionel Messi en Kylian Mbappe. Koeman benadrukt dat morgenavond draait om de teams als gehaald. ”Het is geen Messi-Mbappe wedstrijd. Maar uiteraard is Mbappe wel een hele goede speler die het ons erg lastig kan maken.”

Koeman zal met veel genoegen naar Pique kijken, want de Spaanse verdediger herstelt sneller dan verwacht van zijn knieblessure. ”Het gaat goed met hem. Hij traint nu vier of vijf dagen met de groep mee en het ziet er fysiek goed uit. Maar we moeten niet vergeten dat hij een tijd weg is geweest. We gaan morgen met elkaar praten en daarna zal ik beslissen of hij kan spelen”, aldus Koeman.

Written by RobinSmit

Onze webredacteur Robin houdt u op de hoogte van het laatste nieuws over FC Barcelona.

Dembele

Dembele over PSG: ”Kanshebber voor winnen Champions League”

Martens over financiële crisis: ”Blij dat het voor ons geen gevolgen heeft”