in

Martens over financiële crisis: ”Blij dat het voor ons geen gevolgen heeft”

FC Barcelona staat er financieel niet goed voor. De schulden zijn torenhoog en er komt weinig geld binnen door de Coronacrisis. Mannen als Frenkie de Jong en Lionel Messi merken de gevolgen, maar dat valt bij Barcelona Femení mee. En dat zorgt voor opluchting bij Lieke Martens.

”Bij ons gaat het natuurlijk om heel andere bedragen”, vertelt Martens in gesprek met het Algemeen Dagblad. ”Maar ik ben blij dat het voor ons geen gevolgen heeft. Voor ons is het ook beter als de mannen presteren. Het is vooral te hopen dat het de goede kant op gaat met het coronavirus en dat er straks weer mensen naar het stadion kunnen komen. Ook voor de financiën van de club.”

Vorige week zagen we Martens schitteren in de nieuwe Champions League-reclame van chipsmerk Lays. Daarin zitten ook mannelijke sterspelers Lionel Messi en Paul Pogba. ”Het blijft maf en bijzonder om daar voor gevraagd te worden. Vroeger keek ik naar dat soort reclames op televisie en nu speel ik er zelf in. Dan realiseer je weer hoeveel er de afgelopen jaren is gebeurd. Ik vind het een eer en ben er ook trots op. Het mooie is dat ik geen bijrolletje heb. Vind ik netjes. Het laat zien dat het vrouwenvoetbal er niet bij hangt”, besluit Martens.

Written by RobinSmit

Onze webredacteur Robin houdt u op de hoogte van het laatste nieuws over FC Barcelona.

Koeman klaar voor PSG: ”Het zal zeer interessant worden”

PSG-Preses Al-Khelaïfi

PSG-preses belaagd door Barça-fans: ”Vergeet Messi, dief!”