in

Dembele over PSG: ”Kanshebber voor winnen Champions League”

Dembele

FC Barcelona neemt het dinsdagavond in de achtste finale van de Champions League op tegen Paris Saint-Germain. Een speciale ontmoeting voor Fransman Ousmane Dembélé. Hij is op zijn hoede voor de club uit zijn thuisland.

”We weten dat het een moeilijke wedstrijd zal worden”, aldus Dembélé op de website van de UEFA. ”PSG is namelijk een van de kanshebbers voor de Champions League-winst. Ik denk dat het een mooie wedstrijd gaat worden. Ik heb nog geen contact gehad met de Franse spelers uit de selectie, nee. Presnel Kimpembe is een belangrijke speler geworden voor PSG en Kylian Mbappé, iedereen weet wat hij kan.”

FC Barcelona begint de laatste tijd steeds beter te presteren. Volgens Dembélé heeft trainer Ronald Koeman daarin een groot aandeel. “We zijn fysiek in topvorm. Iedereen is blij met Koemans’ komst en met het werk dat hij doet. De manier waarop hij de selectie op persoonlijk vlak aanstuurt, is geweldig. We zijn halverwege het seizoen en we strijden dit seizoen nog om drie hoofdprijzen te winnen.”

Het avontuur van Ousmane Dembélé bij Barcelona is nog geen groot succes. Dat komt vooral door de vele blessures die de Fransman heeft gehad. ”Toen ik hier kwam was ik heel erg kwetsbaar. Maar fysiek heb ik me het meest ontwikkeld. Mijn manier van trainen, het voorbereiden op wedstrijden: het is allemaal veranderd”, besluit Dembélé.

Written by RobinSmit

Onze webredacteur Robin houdt u op de hoogte van het laatste nieuws over FC Barcelona.

De remondata: FC Barcelona-PSG 6-1

FC Barcelona-PSG? Dan gaan wij terug naar 8 maart 2017

Koeman klaar voor PSG: ”Het zal zeer interessant worden”