in ,

Puig vol zelfvertrouwen: ”Kan van waarde zijn voor deze geweldige club”

Riqui Puig leek in de afgelopen transferperiode op weg naar de uitgang bij Barcelona. Trainer Ronald Koeman gaf aan dat de middenvelder verhuurd mocht worden wegens gebrek aan perspectief. Maar de jonge Spanjaard bleef.

”Ik wil bij Barça slagen en mijn plekje veroveren” aldus Puig op de vraag van de Spaanse pers waarom hij toch is gebleven bij de club. ”Een andere optie is er niet. Ik ben gelukkig in Barcelona. Mijn familie is hier en ik heb er vertrouwen in dat ik uiteindelijk ga spelen.”

Puig speelde in de eerste drie speelrondes van La Liga nog geen minuut mee. Toch heeft het talent veel vertrouwen in de komende periode. ”Koeman gelooft in me en ik denk dat hij mij kansen zal geven om mijn potentieel te tonen en te laten zien dat ik van waarde kan zijn voor deze geweldige club.”

Barcelona Femení overtuigend naar finale Copa de la Reina 2019-2020

Martens helpt Barcelona Femení met treffer aan ruime zege