in

‘Messi zet zus Hilfiger in voor nieuw kledingmerk

Messi Vs Real Madrid

Lionel Messi werkt al samen met Cirque du Soleil, Adidas en nu begint de Argentijn zijn eigen kledingmerk. De sterspeler van FC Barcelona gaat daarvoor zijn zus inzetten. Maar niet alleen zijn eigen zus, Messi heeft ook ook de zus van Tommy Hilfiger ingeschakeld, die creatief directeur is bij OMG.

In samenwerking met Ginny Hilfiger komt Lionel Messi nog dit jaar met zijn eigen kledingmerk. De Argentijn gaat samen met de zus van de wereldberoemde kledingontwerper Tommy Hilfiger een webshop starten. ‘The Messi Store‘ zal herenkleding op de markt gaan brengen in het hogere segment met een sportief tintje. Messi’s eigen zus, Maria, zal de leiding krijgen over de ecommerce business.

Het is de verwachting dat het kledingmerk in juli gepresenteerd gaat worden en dat de eerste klanten vanaf augustus online hun Messi-kleding kunnen aanschaffen. Hilfiger laat weten dat er iedere week nieuwe producten online komen en dat die in beperkte oplage te koop zijn.

Als onderdeel van de collectie zullen sommige producten gesigneerd zijn door Lionel Messi. De echte geluksvogel heeft dan een officieel gesigneerd kledingstuk van de Argentijn in handen.

Ter Stegen

Ter Stegen mist Copa-finale vanwege knieblessure

Video: Barcelona bereidt zich met Coutinho voor op bekerfinale