in

Video: Barcelona bereidt zich met Coutinho voor op bekerfinale

Ter Stegen mist Copa-finale vanwege knieblessure

FC Barcelona sloot de competitie afgelopen zondag met een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Eibar in mineur af. Desondanks kan de ploeg van Ernesto Valverde terugkijken op geslaagde campagne in de Liga. De landstitel werd geprolongeerd en de club liet Real Madrid met een verschil van negentien punten kansloos achter op de derde plek. Zaterdag wacht Barcelona de bekerfinale tegen Valencia. De voorbereidingen op de laatste wedstrijd van het seizoen zijn inmiddels begonnen. Philippe Coutinho meldde zich na een korte afwezigheid weer op het trainingsveld. Zaterdag vliegt de selectie naar Sevilla.

De terugkeer van Coutinho is goed nieuws voor Barcelona en bezorgt Valverde weer de nodige opties voor zaterdag. Tegenover het goede nieuws over de terugkeer van Coutinho staat het slechte nieuws omtrent de blessure van Marc-André Ter Stegen. De club meldde vanavond dat hij de bekerfinale moet laten schieten wegens een blessure. De Duister moest het laatste competitieduel tegen Eibar ook al laten schieten, maar er was goede hoop dat hij op tijd hersteld zou zijn voor de finale. Door zijn naam moet Valverde echter een streep zetten.

Vijf jaar Ter Stegen

Niet geheel toevallig is het vandaag precies vijf jaar geleden dat Ter Stegen werd gepresenteerd als nieuwe speler van Barcelona. De doelman kwam destijds over van Borussia Mönchengladbach. Hij werd in eerste instantie gehaald als reservedoelman, maar is inmiddels al een aantal seizoenen niet meer weg te denken onder de lat.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1131273624923590656
Messi Vs Real Madrid

‘Messi zet zus Hilfiger in voor nieuw kledingmerk

Ludovit-Reis-FC-Barcelona

FC Barcelona maakt transfer Reis wereldkundig