in

Messi schaft nieuw privéjet aan voor 15 miljoen euro

Lionel Messi heeft zich een nieuw privéjet aangeschaft om zichzelf en zijn familie op een comfortabele manier tussen Barcelona en Buenos Aires te transporteren. 

De Argentijnse website Doble Amarilla weet zondag te melden dat Lionel Messi zichzelf een privéjet voor maar liefst 15 miljoen euro heeft aangeschaft. De sterspeler van FC Barcelona kan daardoor eenvoudig van Barcelona naar Zuid-Amerika reizen. 

Het toestel is door de speler FC Barcelona in de Verenigde Staten aangeschaft, maar wordt in Argentinië geregistreerd. Het gaat om de 2004 Gulfstream V, die plaats biedt aan 16 personen. Het vliegtuig heeft onder meer twee badkamers en twee keukens. 

Plane Lionel Messi
De trap van het vliegtuig met gezinsnamen

Messi heeft inmiddels het vliegtuig zich eigen gemaakt. De Argentijn heeft onder meer zijn nummer 10 op het vliegtuig laten zetten. En op de treden van de trap staan de namen van zijn gezin. 

Volgens Doble Amarilla is het vliegtuig vrijdag gearriveerd op het vliegveld van Buenos Aires. Voor het vliegtuig van Messi zal op korte termijn een eigen hangar gebouwd worden.

Messi plane
Dembele

Dembélé komt dag na treffer twee uur te laat voor training Barcelona

Barcelona B weken zonder spits Ruiz