in

Dembélé komt dag na treffer twee uur te laat voor training Barcelona

Dembele

Ousmane Dembélé speelde zaterdag tijdens de derby tegen Espanyol een belangrijke rol bij de 4-0 overwinning. De Fransman scoorde een geweldige treffer, maar een dag na de overwinning is Dembélé weer in zijn oude patroon gevallen.

Het Spaanse Mundo Deportivo weet zondag namelijk te melden dat Dembélé ruim twee uur te laat was voor de ochtendtraining. FC Barcelona trainde zondag om 11.00 uur, maar Dembélé was nergens te bekennen. Dembélé kwam volgens de Spaanse krant om 13.00 uur pas aan op het trainingsveld, omdat hij in slaap was gevallen. Dembélé heeft in zijn eentje een individueel programma afgewerkt.

Een maand geleden liet Ernesto Valverde de Fransman om een soort gelijke actie buiten de selectie tegen Real Betis. De aanvaller was meerdere malen te laat op de training gekomen en sloeg zelfs een training over zonder iets van zich te laten horen.

Het gedrag van Dembélé is voor FC Barcelona sowieso een probleem. Het jonge talent speelt volgens de Spaanse media tot in de late uurtjes de game Fortnite en ontsloeg, een door Barcelona aangestelde privé-kok, al na een week. 

Messi Espanyol

Samenvatting | Espanyol – FC Barcelona (0-4)

Messi schaft nieuw privéjet aan voor 15 miljoen euro