in

Dembele blij met nieuw contract: ”Blijven was altijd mijn eerste optie”

Dembélé

Het is nu zeker dat Ousmane Dembele bij FC Barcelona blijft. Na een maandenlange soap heeft de Fransman donderdagmiddag zijn contract bij de club verlengd. Het leek erop dat de aanvaller naar een nieuwe club zocht, maar zelf zegt hij dat hij altijd al wilde blijven.

”Blijven was altijd mijn eerste optie”, vertelt Dembele bij een persmoment donderdagmiddag. ”Dat heb ik de voorzitter en de trainer ook duidelijk gezegd. Het heeft even geduurd, dat klopt. Maar nu is iedereen tevreden. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen. Een club als Barcelona moet meedoen om de titel en de Champions League. De Champions League winnen is altijd al een droom van me geweest.”

Er is een hoop gebeurd in de afgelopen maanden, maar Barcelona is voor Dembele nog altijd een bijzondere club. ”Dit is van kinds af aan al mijn droomclub. Of dit mijn beste seizoen gaat worden? Ik hoop het. Ik ga in ieder geval alles geven en ik hoop dat dit een geweldig seizoen gaat worden.”

Officieel: Ousmane Dembele blijft Barcelona trouw met nieuw contract

Rafa Marquez

FC Barcelona haalt oude bekende terug voor Barcelona B