BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Leiding Barcelona wil onzekere situatie Todibo snel oplossen’

Hoewel Ernesto Valverde na de komst van Murillo en Boateng geen echte versterkingen meer nodig heeft, zou het zomaar kunnen dat Barcelona nog een speler naar Camp Nou haalt. De Catalanen versterkten zich voor komende zomer al met Jean-Clair Todibo, maar de club wil het talent in januari al weghalen bij Toulouse.

Met de terugkeer van Thomas Vermaelen en de komst van Jeison Murillo heeft FC Barcelona voor het restant van de competitie voldoende verdedigende mogelijkheden, maar toch wil de club Jean-Clair Todibo nog in januari weghalen bij zijn club Toulouse.

Barcelona maakte afgelopen jaar al bekend dat Todibo in de zomer transfervrij de overstap maakt naar de Catalaanse grootmacht. Maar na de bekendmaking van die transfer is Todibo buiten de selectie van Toulouse gezet en traint hij momenteel zelfs mee met de selectie U-19. In de meeste gevallen traint het Franse talent zelfs voor zichzelf. Barcelona hoopt met een klein bedrag Todibo in januari al weg te kunnen halen uit Frankrijk. De verdediger kan zich in het komende half jaar dan aanpassen aan zijn ploeggenoten bij Barcelona.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like