in

‘Leiding Barcelona wil onzekere situatie Todibo snel oplossen’

Todibo

Hoewel Ernesto Valverde na de komst van Murillo en Boateng geen echte versterkingen meer nodig heeft, zou het zomaar kunnen dat Barcelona nog een speler naar Camp Nou haalt. De Catalanen versterkten zich voor komende zomer al met Jean-Clair Todibo, maar de club wil het talent in januari al weghalen bij Toulouse.

Met de terugkeer van Thomas Vermaelen en de komst van Jeison Murillo heeft FC Barcelona voor het restant van de competitie voldoende verdedigende mogelijkheden, maar toch wil de club Jean-Clair Todibo nog in januari weghalen bij zijn club Toulouse.

Barcelona maakte afgelopen jaar al bekend dat Todibo in de zomer transfervrij de overstap maakt naar de Catalaanse grootmacht. Maar na de bekendmaking van die transfer is Todibo buiten de selectie van Toulouse gezet en traint hij momenteel zelfs mee met de selectie U-19. In de meeste gevallen traint het Franse talent zelfs voor zichzelf. Barcelona hoopt met een klein bedrag Todibo in januari al weg te kunnen halen uit Frankrijk. De verdediger kan zich in het komende half jaar dan aanpassen aan zijn ploeggenoten bij Barcelona.

Dani Olmo FC Barcelona

‘Barcelona vecht met Real Madrid voor oude bekende’

Cillessen Copa del Rey

Cillessen speelt tegen Sevilla mogelijk laatste wedstrijd voor Barcelona