in

Cillessen speelt tegen Sevilla mogelijk laatste wedstrijd voor Barcelona

Cillessen Copa del Rey

FC Barcelona moet woensdagavond een achterstand zien weg te werken in de kwartfinale van de Copa del Rey. Sevilla was afgelopen week met 2-0 te sterk. Een eventuele uitschakeling zou kunnen betekenen dat Jasper Cillessen woensdag zijn laatste wedstrijd voor FC Barcelona speelt.

Jasper Cillessen is net als de voorgaande seizoenen aangewezen als de doelman voor de Copa del Rey. De Nederlander speelt alleen in het bekertoernooi zijn wedstrijden voor FC Barcelona. De afgelopen twee seizoenen pakte dat goed uit qua speelminuten, maar dit seizoen hebben de Catalanen het een stuk lastiger in de Copa del Rey en staat het in de kwartfinale op een 2-0 achterstand tegen Sevilla. Woensdag moet Barcelona die achterstand zien om te buigen. Maar uitschakeling betekent dat Cillessen zeker drie wedstrijden minder zal spelen en dat zijn seizoen qua speelminuten er wel eens op zou kunnen zitten.

Omdat Cillessen al maanden in verband wordt gebracht met verschillende Europese club zou het zelfs wel eens zijn laatste wedstrijd voor FC Barcelona kunnen worden. In de competitie is Marc-André ter Stegen de doelman voor Barcelona. Dat betekent dat Cillessen geen speelminuten meer gaat maken als alles loopt zoals het de afgelopen seizoen liep. De Nederlander gaat komende zomer mogelijk op zoek naar een nieuwe club en dat zou betekenen dat het duel met Sevilla mogelijk het laatste duel van Cillessen in het shirt van Barcelona wordt.

Todibo

‘Leiding Barcelona wil onzekere situatie Todibo snel oplossen’

Valverde

Barcelona met Messi tegen Sevilla