in

Barcelona met Messi tegen Sevilla

Valverde

FC Barcelona staat woensdag voor een loodzware klus. Kan Barcelona opnieuw voor een remontada zorgen? De Catalanen verloren afgelopen week in de kwartfinale van de Copa del Rey met 2-0 van Sevilla. Woensdag staat de return in Camp Nou op het programma en Ernesto Valverde heeft ervoor gekozen al zijn toppers in de selectie op te nemen.

Zo zal Jasper Cillessen woensdag het doel verdedigen en staat Lionel Messi gewoon weer in de voorhoede. Afgelopen week liet Valverde Messi nog buiten de wedstrijdselectie.

De coach mist tegen Sevilla nog wel de geblesseerde Samuel Umtiti en Rafinha. Bovendien is Ousmane Dembélé niet op tijd fit en is de kans aanwezig dat hij het duel van aankomend weekend tegen Valencia ook moet missen.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1090322674033799171
Denis Suarez

Tot slot heeft Ernesto Valverde Denis Suarez niet in de wedstrijdselectie opgenomen. De aanvaller gaat volgens de Spaanse media zijn contract verlengen bij Barcelona tot de zomer van 2021, maar vertrekt in de komende uren ook direct naar Arsenal, waar hij tot het eind van het seizoen aan verhuurd zal gaan worden. Barcelona laat Denis Suarez het contract verlengen om de waarde van de aanvaller in stand te houden.

Cillessen Copa del Rey

Cillessen speelt tegen Sevilla mogelijk laatste wedstrijd voor Barcelona

Cillessen FC Barcelona - Sevilla

Cillessen heeft groot aandeel in spectaculaire overwinning Barcelona