in ,

Lyrische Koeman: ”Mijn beste avond als Barça-coach”

Ronald Koeman

FC Barcelona plaatste zich woensdagavond na een fantastische wedstrijd tegen Sevilla voor de finale van de Copa del Rey. De Catalanen waren na verlenging uiteindelijk met 3-0 te sterk. Trainer Ronald Koeman was na afloop lyrisch over het optreden van zijn ploeg.

”Dit was mijn beste avond als Barça-coach”, aldus een dolgelukkige Koeman na afloop van het duel in gesprek met de Spaanse media. ”Het was ongelooflijk, ik ben heel blij. We waren in beide wedstrijden de betere ploeg, maar vandaag was speciaal. We verdienen het om de finale te spelen.”

Koeman kon met veel tevredenheid het spel van zijn spelers analyseren. ”Ik ben meer dan honderd procent trots op mijn spelers. De manier waarop wij spelen is het moeilijkst: de tegenstander de hele wedstrijd onder druk zetten. Onze inzet was ongelooflijk, ook de manier waarop we zonder bal speelden. Ik ben trots op hoe we de laatste weken hebben gespeeld, hoe we Sevilla onder druk zetten. Onze mentaliteit wordt steeds beter.”

Martens-loos Barcelona Femení met één been in kwartfinale UWCL

Slecht nieuws voor Koeman; Piqué loopt nieuwe blessure op