in ,

Cillessen op bezoek in Camp Nou: ”Zaterdag op jacht naar zege”

Cillessen FC Barcelona

Jasper Cillessen verruilde FC Barcelona deze zomer voor Valencia. De Nederlandse doelman keert zaterdag voor even terug naar Camp Nou voor een ontmoeting met zijn oude club.

”Barcelona is een erg lastige tegenstander, maar we gaan er met een goed gevoel heen na onze zege op Mallorca in de vorige speelronde”, vertelt Cillessen op de website van zijn huidige werkgever. ”Bij die wedstrijd hebben we vertrouwen getankt, en dat heb ik daarna persoonlijk ook gedaan met het nationale team. Ik ben klaar voor zaterdag.”

De Groesbeker kijkt met vertrouwen uit naar de ontmoeting met zijn oude teamgenoten. ”Valencia heeft het goed gedaan in Camp Nou en ik denk dat het nu ook mogelijk is om te winnen, dat is ook waar ik voor ga. Ik hou van lastige wedstrijden en heb veel vertrouwen en dit team. We gaan op jacht naar een zege zaterdag.”

Rivaldo lovend: ”Duidelijk dat De Jong goede aanwinst is”

Dani Alves sloeg Barcelona af: ”Voldeden niet aan mijn eisen”