BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Barcelona nadert akkoord met ‘nieuwe Varane’

FC Barcelona lijkt de strijd om het Franse talent Jean Clair Todibo te hebben gewonnen. Het 19-jarige talent van Toulouse, die ook wel de ‘nieuwe Varane’ wordt genoemd, is komende zomer transfervrij en lijkt FC Barcelona te hebben gekozen als zijn nieuwe werkgever.

Volgens de Spaanse sportkrant Sport lijkt alles in kannen en kruiken voor de overstap van Todibo. De boomlange verdediger gaat volgens de krant voor vier seizoenen tekenen bij FC Barcelona. Het enige wat nog ontbreekt zijn de handtekeningen. FC Barcelona heeft het plan om Todibo in de zomer te laten aansluiten en hem dan te testen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In augustus evalueert FC Barcelona zijn niveau.

De transfer van Todibo is te vergelijken met die van Marlon, enkele seizoenen geleden. De Catalanen hopen met Todibo een goudmijn in handen te hebben. In de afgelopen dagen zouden de gesprekken tussen de Franse verdediger en FC Barcelona in een stroomversnelling zijn gegaan, toen FC Barcelona ontdekte dat Juventus en Napoli ook interesse hadden in de speler.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like