in

Talentvolle Todibo maakt indruk bij Valverde

Todibo

Jean-Claire Todibo zou in de komende weken wel eens zijn debuut kunnen gaan maken voor FC Barcelona. De talentvolle Fransman traint pas zo’n twee weken mee, maar maakt tijdens de trainingen nu al indruk op coach Ernesto Valverde.

Jean-Claire Todibo werd op de laatste dag van de transferperiode naar Barcelona gehaald. De Catalanen kwamen begin januari al met het nieuws dat Todibo in de zomer transfervrij overkomt van Toulouse. De talentvolle verdediger verlengde daar zijn contract niet en werd buiten de selectie gezet. Voor Barcelona een reden om het talent op de laatste dag van de transferperiode vervroegd naar Camp Nou te halen.

De boomlange verdediger traint inmiddels zo’n twee weken mee met de selectie van FC Barcelona. In eerste instantie zou Todibo tot het einde van het seizoen meetrainen om fit te blijven. Maar Ernesto Valverde zou volgens de Spaanse media zeer onder de indruk zijn van het trainingsniveau van Todibo. Het talent is geregistreerd voor de Liga en zou aankomend weekend tegen Valladolid wel eens zijn debuut kunnen gaan maken voor de Catalaanse club.

Estadi Johan Cruyff

FC Barcelona opent in juni Estadi Johan Cruyff

Jasper Cillessen Blessure

Cillessen eerder dan verwacht terug op trainingsveld Barcelona