in , ,

FC Barcelona opent in juni Estadi Johan Cruyff

Estadi Johan Cruyff

Barcelona B speelt vanaf het nieuwe seizoen in het Johan Cruijff Stadion. Voorzitter Josep Bartomeu gaf woensdagmiddag, in het nieuwe stadion, een rondleiding aan de Spaanse journalisten. De voorzitter gaf tijdens die rondleiding aan dat de club verwacht dat het stadion juni geopend kan worden.

Op 14 september werd de eerste steen gelegd van het nieuwe stadion, die de naam van Johan Cruijff zal gaan dragen. Het nieuwe stadion zal voornamelijk door Barcelona B, het vrouwenelftal en de A1 van FC Barcelona gebruikt zal gaan worden.

Woensdag kregen de Spaanse journalisten een rondleiding door het stadion en gaf voorzitter Bartomeu aan dat de club verwacht dat het stadion in juni geopend kan worden. ”Estadi Johan Cruyff moet het juweel van het trainingscentrum worden”, zei Bartomeu aan de aanwezige journalisten.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1095705599231311872

Het nieuwe Estadi Johan Cruyff moet vanaf komend seizoen plaats bieden aan 6.000 bezoekers. 1000 bezoekers kunnen op de hoofdtribune zitten en 5000 bezoekers op de lage tribune. Het stadion is de thuishaven van Barcelona B en het damesteam. Ook voldoet het stadion aan de eisen voor de Segunda Division en de UEFA Youth League.

Estadi Johan Cruyff
Estadi Johan Cruyff
Messi Pepsi

Video: Messi samen met Salah in nieuwe commercial Pepsi Max

Todibo

Talentvolle Todibo maakt indruk bij Valverde