in

Cillessen eerder dan verwacht terug op trainingsveld Barcelona

Jasper Cillessen Blessure

Goed nieuws voor Jasper Cillessen. De Nederlandse doelman van FC Barcelona stond donderdag weer op het trainingsveld van de Catalaanse club. De Nederlander is herstellende van een spierscheuring.

Jasper Cillessen liep begin februari, tijdens de training, een spierscheuring op in zijn kuit. De Nederlander zou zo’n zes weken moeten herstellen van die blessure en ging het duel met Real Madrid zeker missen, maar na twee weken heeft Cillessen de gym verlaten en staat de doelman alweer op het trainingsveld.

Als het herstel van Cillessen verloopt zoals het nu gaat, dan zou de doelman eind februari de return in de Copa del Rey tegen Real Madrid mogelijk wel kunnen spelen. Het duel op 27 februari zou voor Cillessen mogelijk het laatste optreden zijn voor Barcelona. De Nederlander wordt door coach Ernesto Valverde enkel voor de Copa del Rey gebruikt en bij een eventuele uitschakeling is het mogelijk zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Bij een eventuele transfer in de zomer is het zijn laatste wedstrijd in het shirt van de Catalanen.

Todibo

Talentvolle Todibo maakt indruk bij Valverde

Kubo La Masia

‘Barcelona bereikt principe akkoord en wil Japanner snel terughalen’