in

‘Barcelona volgt ‘nieuwe Varane’ van Toulouse’

Todibo FC Barcelona

FC Barcelona zal de komende maanden de defensie willen renoveren. De constante problemen bij Thomase Vermaelen en de fysieke ongemakken bij Umtiti zorgen ervoor dat Barcelona Jeison Murillo moesten aantrekken. De Catalanen willen zich in de zomer verder versterken en zien in Jean-Clair Todibo de ‘nieuwe Varane’.

De komst van Murillo naar FC Barcelona is voor de korte termijn. Voor de lange termijn bekijkt FC Barcelona Jean-Clair Todibo, een 18-jarig talent van Toulouse.

De voetballer is één van de grote verrassingen van de Ligue 1. Het is een snelle en veelzijdige centrale verdediger, die als middenvelder kan spelen. Maar ondanks het grote talent kwam Todibo sinds 3 november niet meer in actie voor zijn club.

Transfervrij

Barcelona interesse voor de speler zit hem vooral in de situatie bij zijn club. Todibo komt sinds november niet meer in actie bij Toulouse vanwege disciplinaire redenen. Het 18-jarige talent wil zijn contract namelijk niet verlengen en is daarom op de bank gezet door de club. Topclubs als Real Madrid en FC Barcelona hopen in januari hun slag te slaan om Todibo in de zomer transfervrij aan te trekken.

Messi

Lionel Messi niet verrast door uitslag Gouden Bal-verkiezing

Aanwinst Murillo in de wolken na transfer: “Het is een eer om hier te zijn’’