in

‘Barcelona vecht met Real Madrid voor oude bekende’

Dani Olmo FC Barcelona

Hij is één van de meest begeerde talenten op de Europese velden. Dani Olmo is met zijn 20 jaar inmiddels de leider van Dinamo Zagreb en wordt door onder meer FC Barcelona en Real Madrid gevolgd. De Catalanen willen komende zomer proberen de international van Spanje naar Camp Nou te halen.

L’Equipe laat in de dinsdageditie weten dat zowel FC Barcelona als Real Madrid een bod hebben uitgebracht op Olmo. De Catalanen zouden 25 miljoen euro hebben geboden voor het talent, Real Madrid een miljoen meer. De vleugelspeler heeft een contract tot de zomer van 2020 bij Zagreb.

La Masia

Dani Olmo werd geboren in Terrassa en kwam uiteindelijk terecht in La Masia, de jeugdopleiding van FC Barcelona. In 2014 besloot De Spanjaard naar Kroatië te vertrekken om te groeien als speler. Een risicovolle overstap, maar voor Olmo pakte het goed uit. De technische begaafde aanvaller groeide uit tot een vaste waarde bij Dinamo Zagreb en scoorde dit seizoen vier keer. Daarnaast gaf hij zeven assists. Ook In de Europa League liet hij zich al gelden en dus zullen de topclubs van Spanje komende zomer naar Zagreb afreizen voor Dani Olmo.

Girona FC Barcelona

Achter de schermen | Girona – FC Barcelona

Todibo

‘Leiding Barcelona wil onzekere situatie Todibo snel oplossen’