in

WINWIN LoveLove CryCry LOLLOL OMGOMG AngryAngry WTFWTF

‘FC Barcelona is Xavi Simons nog niet vergeten’

Xavi Simons Barcelona

Hoewel er voor Xavi Simons al een contractverlenging op stapel ligt, zou de oud-middenvelder van FC Barcelona zijn voormalig werkgever niet uit zijn hoofd hebben gezet. De Nederlander zou ook goede kansen hebben bij het ‘nieuwe’ FC Barcelona.

In de zomer van 2019 zag de club Xavi Simons, één van de Masia-parels, overstappen naar Paris Saint-Germain. Het was een flinke tegenvaller voor FC Barcelona. De 17-jarige middenvelder koos voor een ander avontuur, terwijl o.a. Ansu Fati inmiddels bij de A-selectie van de club zitten. De Nederlander zou zijn contract, dat nog doorloopt tot de zomer van 2022, kunnen verlengen bij de Parijzenaren, maar de Catalanen zullen er alles aan doen om het talent terug te halen naar Catalonië.

Via de Here We Go Podcast onthulde journalist Fabrizio Romano dat een aantal Premier League-clubs zich inmiddels heeft opgesteld om toe te slaan. Xavi Simons voelt zich goed bij PSG en lijkt voorrang te geven aan een contractverlenging in Parijs. Maar kan FC Barcelona hem op andere gedachten brengen? Sky Sport verwacht dat FC Barcelona, met de nieuwe ontwikkelingen bij de club, er alles aan gaat doen om Xavi terug te halen.

FC Barcelona

Bartomeu komt met nieuws: ”Deelname Super League geaccepteerd”

Geen weerzien tussen Ronaldo en Messi en dat is flink balen