in

Le Parisien: Barcelona en Rabiot bereiken akkoord

Nadat Paris Saint-Germain maandag bekend maakte dat Adrian Rabiot  zijn contract niet gaat verlengen, weet het Franse Le Parisien dinsdag te melden dat de Franse middenvelder inmiddels een akkoord heeft met FC Barcelona. 

De Franse krant is via bronnen bij PSG te weten gekomen dat Rabiot en FC Barcelona al enkele weken een akkoord hebben over een contract. De Franse media sluit bovendien niet uit dat de 23-jarige middenvelder in de volgende ronde van de Champions League wel eens de clubkleuren van FC Barcelona zou kunnen dragen. Rabiot heeft nog een contract tot de 30 juni 2018, maar er zou mogelijk een compensatie worden betaald voor de komende maanden. 

Akkoord tijdens El Clasico

Volgens Le Parisien is de club op 28 oktober, tijdens de clasico, al tot een akkoord gekomen met de speler. Eric Abidal zou daarbij een grote rol hebben gespeeld. Maar vooralsnog houdt FC Barcelona de kaken stijf op elkaar.

Antero Henrique, technisch directeur van PSG, liet maandag in een interview met Yahoo weten dat Rabiot zijn contract niet verlengd bij PSG en dat er consequenties aan vast zitten voor de middenvelder.

Messi wint voor de vijfde keer de Gouden Schoen

‘Barcelona ziet in Murillo gewenste vervanger voor Umtiti en Vermaelen’