Femení als kersvers kampioen met moeite langs Madrid CFF

Makkelijk ging het niet, maar ook met de titel op zak blijft Barcelona Femení winnen in de competitie. De kersvers kampioen van Spanje won zaterdagmiddag met 1-2 op bezoek bij Madrid CFF. En dus is de ploeg nog altijd foutloos in de Primera Iberdrola.

Barcelona Femení kende een slecht begin van de wedstrijd. Al in de derde minuut kwam het op achterstand door een doelpunt van Geyse Ferreira. Tegendoelpunten zijn erg zeldzaam dit seizoen, want dit was pas de zevende in de competitie. Door het behalen van de landstitel was de druk van het moeten er niet meer, maar de Catalanen wilden uiteraard wel winnen. Nog voor de rust werd het gelijk door een treffer van Jennifer Hermoso. Na een paar minuten in de tweede helft zorgde Alexia Putellas voor de 1-2 en dit bleek het winnende doelpunt.