in

‘Barcelona blijft geduldig en wacht op Italiaanse smaakmaker’

FC Barcelona gaf afgelopen week toe interesse te hebben in Marco Verratti. De Catalanen stuiten echter op de niet aanwezige ontsnappingsclausule, waardoor PSG niet hoeft te onderhandelen. Toch zet Barcelona Verratti nog uit het hoofd.

Verratti verontschuldigde zich deze week voor de uitlatingen van zijn zaakwaarnemer, die uithaalde naar de sjeik van Paris Saint-Germain. L’Equipe wist een dag later al te melden dat die verontschuldigen onderdeel zijn Verratti’s strategie. Bovendien weet de Spaanse sportkrant Marca te melden dat voorzitter Josep Bartomeu Verratti een bericht heeft gestuurd dat zij net zolang wachten tot nodig is en tot de laatste dag van de transfermarkt zullen proberen om PSG te overtuigen van een transfer.

De Catalanen hopen nog altijd op de komst van de Italiaanse spelmaker. L’Equipe weet zondag ook te melden dat de Parijzenaren Verratti wellicht willen verkopen om geen problemen in de kleedkamer te krijgen. PSG wil echter wel zo’n 70 tot 100 miljoen euro hebben voor Verratti.

‘De Boer wil naast Cillessen andere ex-Ajacied van Barcelona’

Paulinho: ”Hoop dat we het deze week kunnen afronden”