in

Zaakwaarnemer Verratti: “Hij is een gevangene van de emir”

De speculaties over een transfer van Marco Verratti naar FC Barcelona zijn al sinds dag één van de transferperiode het onderwerp van gesprek. Barça wilt de middenvelder maar al te graag overnemen van PSG, maar zijn huidige werkgever lijkt niet mee te willen werken aan een vertrek. Het maakt de situatie voor de speler zelf niet gemakkelijker, want hij zou willen vertrekken uit Parijs.

Eerder deze week sprak de Italiaan met president Nasser Al-Khelaifi, sportief directeur Antero Henrique en coach Unai Emery over zijn wens om te vertrekken uit de hoofdstad. De speler gaf ook aan maar al te graag willen tekenen voor Barça. Verratt staat vandaag echter waarschijnlijk gewoon op het trainingsveld van PSG.

De situatie rondom de speler nadert het kookpunt. Zijn zaakwaarnemer stookt het vuurtje nog eens op. In gesprek met Corriere dello Sport zegt Donati Di Campli dat het nu wel op een gevangenis lijkt. Volgens hem is zijn speler een gevangene van de Franse club, omdat ze een vertrek niet gemakkelijk maken. PSG lijkt de Italiaan zelfs niet voor een bedrag van 100 miljoen te willen verkopen, iets wat de club trots maakt, aldus Di Campli.

PSG neemt binnenkort deel aan een tour door de Verenigde Staten. Het is voor Verratti te hopen dat hij daarvoor al weet waar zijn toekomst ligt.

Josep Bartomeu

Bartomeu: ”Verratti wil naar Barcelona, maar PSG wil niet onderhandelen”

‘Frank de Boer wil Cillessen losweken bij Barcelona’