in ,

‘Frank de Boer wil Cillessen losweken bij Barcelona’

De Nederlandse doelman Jasper Cillessen heeft bij FC Barcelona maar weinig uitzicht op speelminuten. De Catalanen geven momenteel de voorkeur aan Marc-André ter Stegen. Voor Jasper Cillessen is er echter een uitweg, want Frank de Boer zou de Nederlander graag aan zijn selectie toe willen voegen.

Volgens de Spaanse sportkrant AS heeft Frank de Boer zijn zinnen gezet op Jasper Cillessen. De Boer houdt bij Crystal Palace namelijk rekening met het vertrek van Steve Mandanda, die ontevreden is over zijn reserverol. De Franse doelman staat bovendien in de belangstelling van Olympique Marseille.

Cillessen staat bij De Boer bovenaan het lijstje om Mandanda op te volgen bij de club uit de Premier League. De doelman van Barcelona zou dan de concurrentie aan moeten gaan met Wayne Hennessey. De Nederlander kwam voor 13 miljoen euro over van Ajax. Of Barcelona Cillessen wil laten gaan is onbekend. Cillessen gaf eerder dit jaar wel aan komend seizoen te willen knokken voor een plek in het doel van Barcelona.

Zaakwaarnemer Verratti: “Hij is een gevangene van de emir”

Mathieu en Barcelona uit elkaar, verdediger tekent bij Sporting