in

Verratti verontschuldigd zich voor woorden van zaakwaarnemer

Marco Verratti wordt al tijden in verband gebracht met een overstap naar FC Barcelona. De middenvelder van PSG zou maar al te graag willen verkassen naar Spanje, maar zijn huidige werkgever laat hem niet gaan. Barça zou zelfs bereid zijn om records te breken, maar de Fransen laten zich niet kennen. De zaakwaarnemer van de Italiaan liet vandaag van zich horen. In een interview met Corriere dello Sport haalde hij hard uit naar het beleid van PSG. In een interview met PSG verontschuldigd Verratti zich aan de club en de fans.

Verratti maakt in een video op de officiële website van PSG bekend dat hij zich niet aansluit bij de woorden van zijn zaakwaarnemer. “We hebben zware tijden meegemaakt in de afgelopen dagen. Ik heb gelezen wat mijn zaakwaarnemer heeft gezegd en ik wil enkel zeggen dat het absoluut niet mijn woorden zijn. Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen bij de club en in het bijzonder de voorzitter, de spelers en de supporters’’, aldus de middenvelder.

Verratti benadrukt in het interview dat hij gelukkig is bij de Franse topclub en dat hij zich op zijn plek voelt. Vandaag stond hij weer op het trainingsveld van PSG en hij is dan ook blij dat de voorbereiding weer is begonnen: “Ik weet dat de club vertrouwen in mij heeft. De club heeft mij gemaakt tot de speler die ik nu ben. De woorden van mijn zaakwaarnemer waren niet mijn woorden. Iedereen hier is gericht op het werk en ik zal mijn best blijven doen voor deze club.’’

Voormalig speler Barcelona scoort bij zijn debuut

Marca: Middenvelder Betis tekent maandag bij Real Madrid