in

Barcelona begint nieuwe seizoen met uitwedstrijd tegen Getafe

De voorbereiding op het nieuwe seizoen moet nog beginnen, maar het speelschema voor La Liga 2023-2024 is donderdagmiddag bekend gemaakt. FC Barcelona begint als regerend landskampioen met een uitwedstrijd bij Getafe. De laatste wedstrijd van de campagne is uit bij Sevilla.

De eerste speelronde van de Spaanse competitie wordt afgewerkt op 11, 12 en 13 augustus. Barcelona komt op zondag 13 augustus in actie tegen Getafe. Het aanvangstijdstip wordt later bekend gemaakt. Een week later, op zondag 20 augustus, staat de eerste thuiswedstrijd op het programma voor de Catalanen. De ploeg van Xavi ontvangt dan Cadiz in het Estadi Olímpic Lluís Companys, de tijdelijke thuisbasis door de verbouwing van Spotify Camp Nou. Het seizoen wordt op zondag 26 mei afgesloten met een bezoek aan Sevilla FC.

Bij de bekendmaking van het wedstrijdschema wordt natuurlijk meteen gekeken wanneer FC Barcelona het gaat opnemen tegen de grote rivaal Real Madrid. De eerste ontmoeting tussen de grootmachten is op zondag 29 oktober in Barcelona. Op zondag 21 april wacht de wedstrijd in Madrid.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1671857302494748672
Antonela Roccuzzo en Lionel Messi

Messi niet terug naar Barcelona: ”Kon gewoon niet”

Barcelona maakt aanvoerders voor 2023-2024 bekend