in ,

Atlético rondt komst Félix af: Portugees krijgt Griezmann ‘zijn’ nummer

Atlético Madrid heeft vanavond de komst van João Félix bevestigd. Het Portugese wondertalent komt voor een bedrag van €126 miljoen euro over van Benfica. Met de komst van Félix anticipeert Atlético op het aanstaande vertrek van Antoine Griezmann. ‘Zijn’ nummer 7 wordt dan ook toegewezen aan de Portugees.

Volgens verschillende media staat Antoine Griezmann op het punt om te verkassen naar FC Barcelona. De Fransman wordt al maanden in verband gebracht met een overstap naar de kampioen van Spanje. Vorig jaar leek Barcelona Griezmann al binnen te hebben, maar de international van Frankrijk koos er destijds voor om zijn contract bij Atlético Madrid te verlengen. Een kleine twee maanden geleden maakte Griezmann dan toch bekend te vertrekken bij de nummer twee van Spanje. Hij is voor een bedrag van €120 miljoen op te halen bij Atlético.

https://twitter.com/atleti/status/1146487795248259072?s=21

Naar verluidt hoopt FC Barcelona een speler te betrekken bij de transfer van Griezmann. Nelson Semedo lijkt daarvoor in aanmerking te komen. De Portugese vleugelverdediger zou namelijk al een tijdje in de nadrukkelijke belangstelling staan van Atlético.

Brazilië dompelt Messi en Argentinië in rouw en plaatst zich voor finale

Vice-voorzitter FC Barcelona stapt per direct op