in ,

Agüero over samen spelen met Messi: ‘Ik denk dat het gaat gebeuren’

Lionel Messi en Sergio Agüero tijdens een training van de Argentijnse nationale ploeg
Lionel Messi en Sergio Agüero kennen elkaar natuurlijk al van de Argentijnse nationale ploeg. Komend seizoen spelen ze mogelijk samen voor FC Barcelona.

De supporters van FC Barcelona hebben, ondanks een teleurstellend slot van het afgelopen seizoen, iets om naar uit te kijken. De nummer drie van het afgelopen seizoen in Spanje neemt Sergio Agüero transfervrij over van Manchester City. Dat betekent dat de spits eindelijk in clubverband een aanvalsduo kan vormen met Lionel Messi. De aanvoerder van FC Barcelona heeft zijn contract weliswaar nog niet verlengd, maar de nieuwe aanwinst verwacht dat hij dat wel van plan is. Althans, dat kunnen we toch wel een beetje concluderen uit Agüero zijn woorden tijdens zijn presentatie.

De topscorer aller tijden van Manchester City kreeg vanavond uiteraard een vraag over zijn band met Messi. Agüero en de sterspeler en aanvoerder van FC Barcelona kennen elkaar al sinds kleins af aan. De landgenoten maakten er nooit een geheim van dat ze in hun loopbaan nog een keer bij dezelfde club willen spelen. Dankzij de transfervrije komst van Agüero lijkt dat eindelijk te gebeuren. Messi moet eerst nog wel zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij FC Barcelona. President Joan Laporta heeft er vertrouwen in dat Messi doorgaat bij de club waar hij al zijn hele loopbaan voor speelt. Ook Agüero denkt dat het wel goed zit.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1399432753637171200?s=20
Sergio Agüero wordt medische gekeurd bij FC Barcelona

Agüero heeft er zin in: ‘FC Barcelona is de beste club ter wereld’

Sergio Agüero is gepresenteerd als speler van FC Barcelona

Bekijk hier de presentatie van Agüero bij FC Barcelona terug