in

Verratti ontbreekt op website PSG

FC Barcelona wacht met veel geduld af wat Marco Verratti op 4 juli gaat doen. Komt de middenvelder opdagen bij de eerste training van Paris Saint-Germain? Vooralsnog moeten de fans het dezer dagen doen met kleine geruchten over een transfer van de Italiaan. Paris Saint-Germain dikte donderdag die geruchten nog iets aan.

Marco Verratti is namelijk niet op de posters te zien die Paris Saint-Germain donderdag publiceerde. De ene poster is bedoeld voor de tour door Amerika en de andere poster is de presentatie van het uitshirt. Op beide posters is Verratti opvallend genoeg niet te zien, terwijl het één van de populaire spelers van de Franse club is. Of spelen de Parijzenaren in op een transfer?

https://twitter.com/PSG_inside/status/880420870048690177?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport.es%2Fes%2Fnoticias%2Fbarca%2Fpsg-hace-desaparecer-verratti-6137316

Update 04-07-2017, 13.00 uur:

Marco Verratti ontbrak vorige maand al op posters van de club. Dinsdag kwam PSG met het nieuwe design van hun website. En ook daar ontbrak de middenvelder op enkele headers van de site. Betekent dat misschien dat PSG rekening houdt met het vertrek van hun sterspeler?

Tello blij met overstap naar Betis: ”Een droom die uitkomt”

Guardiola bevestigt transfer Barça-talent, Catalanen zijn woest