in

Tello blij met overstap naar Betis: ”Een droom die uitkomt”

Cristian Tello is enorm blij dat hij komend seizoen uit mag komen voor Real Betis. De snelle aanvaller werd maandag gepresenteerd bij zijn nieuwe club en kijkt er naar uit weer te spelen in de Liga.

”Ik ben erg blij dat ik voor deze club mag spelen”, begon Tello tijdens zijn presentatie. ”Als kleine jongen wilde ik al in het shirt van Real Betis spelen. Ik was een ongelofelijke fan van Pérez Muñoz en speelde altijd op zijn witte schoenen. Uiteindelijk was ik erg blij dat Betis interesse in me had. Ik hoop dat ik veel speelminuten kan maken.”

Voor Tello was er geen toekomst meer bij FC Barcelona en ook de Serie A was eigenlijk geen optie voor ‘de man op de brommer’. ”Nadat ik bij Fiorentina speelde wilde ik eigenlijk terug naar de Liga. Ik heb in de Serie A veel geleerd, maar ik heb het idee dat ik in de liga gelukkiger ben”, aldus Tello. ”Ik kan niet wachten om te beginnen aan het nieuwe seizoen.”

Barcelona verkocht Tello afgelopen week voor vier miljoen euro aan Real Betis. De Catalanen hebben een clausule waardoor het bedrag op kan lopen tot vijf miljoen euro. Daarnaast heeft de club ook iets te zeggen over de toekomst van Tello en ontvangt het bij een eventuele transfer ook nog een percentage. De Catalanen hopen deze week echter opnieuw om tafel te kunnen met Real Betis. Barcelona wil zich namelijk versterken met Dani Ceballos.

 

Pique, Alba en Busquets spelen oefenwedstrijd in Libanon

Verratti ontbreekt op website PSG