BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Update: Spelers Barcelona moeten eerder terugkeren voor voorbereiding

De spelers van FC Barcelona weten wanneer zij  zich  moeten voorbereiden op het nieuwe seizoen.  De Catalanen krijgen een drukke voorbereiding waarin het onder meer de Supercopa speelt, de Gamper Cup speelt en de nodige oefenwedstrijden gaat spelen in de Verenigde Staten.

De Catalanen hebben via officiële kanalen bekend gemaakt dat Ernesto Valverde en zijn mannen op  maandag 16 juli aan het nieuwe seizoen gaan beginnen. Dan zullen  de spelers in Barcelona de medische testen ondergaan.  Op 24 juli, een week later, vertrekt de selectie van Barcelona naar Amerika voor een tour.  Daar verblijven de Catalanen onder meer op het complex van  Nike. Op 4 augustus keert de selectie terug naar Barcelona.

28/7: Vriendschappelijk  tegen Tottenham Hotspur
31/7: Vriendschappelijk tegen AS Roma
4/8: Vriendschappelijk tegen AC Milan.

Update 9-6-2018, 16.30 uur:

FC Barcelona heeft zaterdag bekend gemaakt dat de spelers eerder terug moeten keren naar Barcelona voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De spelers moesten in eerste instantie zich op 16 juli pas melden in Barcelona, maar dat heeft de club teruggedraaid naar 11 juli. Waarom de spelers zich enkele dagen eerder moeten melden heeft de club niet bekend gemaakt.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.