in ,

Technisch directeur Leonardo bevestigt contact met Barça over Neymar

Een terugkeer van Neymar naar Barcelona lijkt nu toch echt serieuze vormen aan te nemen. In gesprek met het Franse LeParisien bevestigt Leonardo, technisch directeur van Paris Saint-Germain, dat er contact is geweest tussen beide clubs over de Braziliaan.

Neymar domineert het Franse sportnieuws aan het begin van de week. Maandagavond bracht zijn club al een officieel statement over de speler naar buiten. De Braziliaanse vedette kwam namelijk niet opdagen op de training. PSG had met Neymar afgesproken dat hij zich gisteren weer zou melden op het trainingsveld.

De Braziliaan wordt al weken in verband gebracht met een terugkeer naar Barcelona. Daar lijkt door Barcelona nu ook echt werk van gemaakt te worden. In gesprek met LeParisien zegt Leonardo het volgende:

‘We hebben nog geen aanbieding ontvangen voor Neymar, maar het klopt dat we (oppervlakkig) contact hebben gehad. Ja, met FC Barcelona.’

De technisch directeur wilde verder niet ingaan op de contacten met Barcelona. Hij bevestigt daarentegen wel dat de kans aanwezig is dat Neymar de club verlaat. Maar ‘dan moet de aanbieding goed zijn voor alle partijen’, aldus de Braziliaan.

Neymar schittert door afwezigheid op training PSG

LIVE: volg hier de officiële presentatie van Neto