in ,

Neymar schittert door afwezigheid op training PSG

Afgelopen vrijdag bevestigde Josep Maria Bartomeu al dat Neymar wil vertrekken bij Paris Saint-Germain. Dat de Braziliaanse superster terug wil keren naar FC Barcelona is ook geen geheim meer. De geruchtenmolen rondom Neymar draait op volle toeren en schakelt na vandaag nog eens door naar de allerhoogste versnelling. De aanvaller van PSG kwam vandaag namelijk niet opdagen op de training van zijn club.

Terwijl Brazilië de finale van de Copa América speelde en die met 3-1 won van Peru, maakte Neymar zich gereed voor zijn terugkeer op het trainingsveld van PSG. Althans, dat was de bedoeling. Daar kwam echter niets van terecht. De Franse grootmacht laat via een communiqué weten dat de Braziliaan niet kwam opdagen, zonder reden. In een officieel statement laat PSG weten de situatie te betreuren en passende maatregelen te zullen nemen. Welke maatregelen de club zal nemen, is nog niet bekend.

https://twitter.com/psg_inside/status/1148276351390158848?s=21

Het is al weken geen geheim meer dat Neymar zinspeelt op een terugkeer naar Barcelona, de club waarmee hij van 2013 tot en met 2017 veel successen boekte. De Braziliaan vormde destijds een zeer succesvol trio met Lionel Messi en Luis Suárez. In de zomer van 2017 vertrok Neymar voor een recordbedrag van 222 miljoen euro naar PSG. De Fransen hoopten met de komst van Neymar eindelijk de Champions League te kunnen winnen, maar dat kwam bedrogen uit. Zowel in zijn debuut- als het afgelopen seizoen kwam PSG niet verder dan de achtste finales van het miljoenenbal. Een terugkeer naar Barcelona wordt echter een moeilijk verhaal. Niet alleen omdat Antoine Griezmann de beoogde versterking is voor de Catalaanse aanval, maar ook omdat PSG niets wil weten van een vertrek van zijn sterspeler.

Wordt vervolgd…

Frenkie-De-Jong-uittenue

Frenkie de Jong poseert in nieuw uittenue FC Barcelona

Technisch directeur Leonardo bevestigt contact met Barça over Neymar