in

Selectie Barcelona krijgt iPhone als kerstcadeau

De selectie van FC Barcelona kreeg zondag een vervroegd kerstcadeau. Real Madrid morste namelijk in eigen huis 2 punten tegen Athletic Bilbao en daarmee staan de Catalanen 2 punten los op de ranglijst. Het was echter niet het enige cadeau dat de selectie van FC Barcelona ontving.

na afloop van de overwinning op Alavés kwam voorzitter Josep Bartomeu namelijk met het echte kerstcadeau voor de selectie en staf. De voorzitter overhandigde iedere speler namelijk een nieuwe gepersonaliseerde iPhone 11 Pro Max. De nieuwe iPhone die toch al snel een waarde van zo’n 1300 euro heeft.

Ook voor de staf en het andere personeel van FC Barcelona was er een kerstcadeau. Zij kregen geen iPhone, maar een nieuwe iPad pro.

De kerstcadeaus bij FC Barcelona beginnen inmiddels een behoorlijke traditie te worden. Voor Bartomeu is het niet de eerste keer dat hij een iPhone geeft. in het verleden gaf de voorzitter ook al eens een horloge. Voormalig voorzitter Joan Laporta gaf in het verleden het meest unieke cadeau. Van hem kreeg de selectie destijds een gepersonaliseerde Harley Davidson jas.

Iliax Moriba La Maisa

La Masia-parel scoort op fenomenale wijze

Barcelona Femení sluit 2019 af met zege op UDG Tenerife