in ,

Samper vertrekt na 18 jaar: ”Dit blijft voor altijd mijn thuis”

Sergi Samper

Het was een speciale dag voor Sergi Samper. De Catalaanse voetbalspeler doorliep alle afdelingen bij FC Barcelona en nam dinsdag afscheid van de club. Voordat Samper naar Vissel Kobe vertrek, werd het contract van de 24-jarige middenvelder maandag ontbonden, en bedankte Samper dinsdag tijdens een persconferentie die de afgelopen 18 jaar bijgedragen heeft aan zijn carrière bij Barcelona.

“Ik heb moeilijke tijden achter de rug, maar ik heb veel geluk gehad, het was een ongelooflijke levenservaring en ik breng de beste herinnering aan grote professionals, collega’s en vrienden”, zo vertelde Samper. ”Iedereen weet dat dit mijn huis is en dat het altijd mijn thuis zal zijn.”

Vissel Kobe

Sergi Samper verlaat Barça om per direct over te stappen naar het Japanse Vissel Kobe. De speler legde uit dat hij na blessures terug wil keren “om te spelen en te genieten van voetbal” en dat het project dat hem is uitgelegd “solide en ambitieus is”.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1102904795621396480

Samper hakte ruim een week geleden de knoop door. “Ze hebben me gebeld om te informeren en het project leek me interessant”, aldus de talentvolle middenvelder. ”Ik heb verschillende keren gesproken met Andrés Iniesta en hij legde me uit dat het een zeer technische competitie is en dat ik het heel goed zal doen. ik heb ook gesprekken met Hiroshi Mikitani, de eigenaar van de club gesproken. ik kijk er echt naar uit en ik ben opgewonden.”

Sergi Samper

Barcelona laat Samper per direct transfervrij vertrekken

Todibo presentatie

Todibo staat voor eerste minuten in Catalaanse Supercup