in

Samenvatting: Barcelona ziet Pique wegvallen tijdens teleurstellende avond in Madrid

Pique en Lenget

FC Barcelona kende zaterdagavond een teleurstellende avond. Het zat de ploeg van Ronald Koeman met alles tegen. De Catalanen gingen niet alleen met 1-0 onderuit bij Atletico Madrid. Ook verloor het Gerard Pique en Sergio Roberto met mogelijk blessures waarmee ze er voorlopig uit liggen.

In het wanda Metropolitano kwam Atletico Madrid tegen een heel pover FC Barcelona eigenlijk nauwelijks in de problemen. Een aantal gevaarlijke kopkansjes van Griezamnn en Lenglet zorgde voor het grootste gevaar van Barcelona.

De thuisploeg kwam kort voor rust op voorsprong door enorme fout van doelman Ter Stegen, die veel te ver uit kwam en Carrasco de kans gaf om heel eenvoudig 1-0 te maken.

Voor de ploeg van Ronald Koeman zat er in Madrid ook niet meer in. De ploeg leek aangeslagen zag ook nog eens Gerard Pique en Sergio Roberto met blessures uitvallen. Zij zijn mogelijk weken uitgeschakeld.

Dinsdag moet FC Barcelona in de Champions League weer de goede weg inslaan. Dan neemt de nummer 10 van de Liga het op tegen Dynamo Kiev.

Uitslag scan blessure Busquets geeft Barça opluchting

Domper voor Koeman: Roberto en Pique maanden uit de roulatie